Brio builder, da’s leuk én degelijk!

Tags: Brio , brio builder

Brio Builder is één thema van al het Brio Speelgoed. Maar wat is Brio Builder nu juist? Waarom is het zo leuk? Wat maakt van deze Brio reeks dat ze zo duurzaam is? Wat kan je er mee doen? 

Brio builder, een ingenieus systeem voor toekomstige ingenieurs!

Brio Builder is een verzameling van leuke machines en voertuigen die je zelf in- en uit elkaar kan knutselen. Met behulp van houten plankjes en gereedschap maak je een Brio builder brandweerwagen of vliegtuig. Bij sommige sets kan je zelfs met hetzelfde materiaal meerdere voertuigen maken! Heb je al meerdere sets van Brio? Dan kan je zelfs heuse bouwwerken maken. Ben je creatief? Dan kan je zelf aan de slag en de coolste voertuigen ontwerpen en bouwen. Volg je liever instructies? Dan kan dat ook!

Wat maakt Brio Builder zo leuk?

Net zoals de treinen van Brio zo leuk zijn, is de Brio builder dat ook. Je kan immers alle kanten uit met dit speelgoed. Bouw je graag? Dan maak je de beste voertuigen, vliegtuigen of machines. Speel je liever met vliegtuigjes, kranen, politie en brandweer? Dan kan dat ook! Daarnaast stopt het plezier niet bij één set: Je kan steeds je collectie uitbreiden en zo nog meer indrukwekkende dingen bouwen. De uitdaging stopt nooit!

Brio Builder duurzaam? Wees maar zeker!

Brio staat gekend om z’n degelijkheid. Ook de Brio Builder serie moet niet onderdoen. De plankjes zijn van hout en alle onderdelen zijn stevig, zo gaat ’t lang mee. Bovendien is dit speelgoed zo ontwikkeld dat het een uitdaging blijft bieden, je zal ’t dus niet gauw beu zijn.

Brio builder graafmachine
Zet deze sterke graafmachine in elkaar, en spelen maar!
Grote hijskraan Brio builder
Deze grote hijskraan kan op geen enkele werf ontbreken!
Brandweerwagen Brio Builder
Stoere brandweerwagen, kan jij deze zelf in elkaar zetten?

 

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

2 reacties op “Brio builder, da’s leuk én degelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*