6 meest gelezen blog artikels in 2017

Blog speelgoed top 6

In 2017 verschenen er zo’n 35 artikels op onze blog, ofwel, 3 per maand. Leuke activiteiten om samen met je kinderen te doen, tips om leuk speelgoed te kopen, mooie verhalen, nieuwe inspiratie…
Het lijkt ons straf als je ze allemaal gelezen hebt. Daarom geven we je graag de 6 populairste berichten mee, die moet je écht eens gezien hebben! Veel leesplezier!

6. 9 geweldige paasvakantie activiteiten!

Op de 6e plaats staan deze 6 geweldig toffe activiteiten die Lieselot graag wilde delen. Hoewel in de titel sprake is van de “paasvakantie”, kan je dit natuurlijk ook voor andere momenten gebruiken!

Lees hier de blog!

5. 100 dingen die je deze zomer moet doen.

Dat deze tips zo populair waren is niet verrassend. 100 leuke ideeën, da’s gewoon heel veel! Misschien moet je dit leuke lijstje wel gewoon ergens opslaan, zo vul je met gemak elk dood momentje op met een activiteit boordevol plezier!

Lees hier de blog!

4. Speelgoed voor kind van 1 jaar: onze top 10!

Dat dit bericht in de top zou staan hadden we niet verwacht, langs de andere kant moeten we toegeven: het zijn ook wel erg leuke spulletjes.

Lees hier de blog!

3. Extra hulp in de winkel: Charlotte!

Charlotte heeft het syndroom van Down, maar dat houdt haar niet tegen om mee te komen helpen in onze winkel! Al meer dan een jaar helpt ze mee en dat lukt alsmaar beter! Het verhaal sprak veel mensen aan en het verscheen ook in de krant. Goed bezig Charlotte!

Lees hier de blog!

2. Nieuwe collectie Jeune Premier boekentassen!

Tja, als boekentasjes zo mooi zijn dat iedereen ze wil hebben… dan gaan er veel mensen naar op zoek. Meer heb je niet nodig om dit bericht het tweede meest gelezen bericht van 2017 te maken!

Lees hier de blog!

1. De 5 meest gemaakte fouten bij het kopen van speelgoed.

5 steengoede tips om je beter op weg te helpen als je speelgoed wil kopen. Op Facebook was dit bericht erg populair. Het zijn tips die iedereen kan toepassen en die écht praktisch zijn. Of je nu vaker speelgoed koopt of één keer een cadeautje zoekt, ze helpen je op weg! Niet voor niets het meest gelezen bericht op onze blog in 2017!

Lees hier de blog!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*