5 Instagram-accounts die je moet volgen

Instagram is een erg leuke inspiratie wil je als mama/papa inspiratie opdoen. De mooiste plaatjes helpen je al snel aan ideeën voor een leuk feestje, een leuke outfit en/of een tof cadeau. Maar je kan het platform Instagram even goed bereiken om nieuwe hotspots te vinden en/inspiratie op te doen voor je volgende uitstap. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Instagram is doordat het gebruik maakt van foto’s vooral een visueel platform. Het zal je dan ook niet verbazen dat vele ouders hun weg vonden naar dit platform en prachtige plaatjes van hun kroost het wereld wijde web in te sturen. De één kiest daarbij voor de perfecte foto, de andere gaat meer voor het dagelijkse leven. En dat is net zo leuk aan Instagram, het kan allemaal.

Benieuwd wie wij jullie aanraden om te volgen? Lees dan snel even verder.

Instagram Eva Eva Tuyt is één van de te volgen Instagram accounts als je op zoek bent naar schattige beelden en echte verhalen. Bij elke foto vertelt Eva een verhaal en/of bedenking die te maken heeft met haar rol als moeder. Voor velen is zij een voorbeeld omdat ze het plaatje dat alles altijd perfect moet zijn doorprikt. Gewoon is al meer dan goed genoeg, en dat bewijst zij.

Instagram reismicrobe Houd je veel van reizen? En laat je jezelf daarin niet tegenhouden sinds je kinderen hebt? Dan ben je aan het juiste adres bij Nies van Reismicrobe. Dat haar passie reizen is, valt dadelijk op in haar kleurrijke feed. Dit gezin gaat met regelmaat op uitstap, dichtbij en ver weg. Scroll bijvoorbeeld even terug in de tijd en geniet van de prachtige foto’s die ze nam tijdens haar reis in Marokko.

Instagram LieselloveBij Liesellove krijg je een kijk in het leven van een gezin van drie kinderen. Ze houdt ervan al haar kindjes voor de camera te zetten en bedacht zelfs een eigen hashtag: #lieselloveskindof3. Ook hier vind je een leuke mix van dagelijks leven en net dat tikkeltje meer.

Instagram Evy Saerens Voor een prachtig interieur en alledaagse foto’s, met net dat tikkeltje meer moet je bij Evy Saerens zijn. Je bent bij deze wel gewaarschuwd want bij het aanschouwen van haar interieur en schattige kindjes voel je instant een steekje van jaloezie.

Instagram HaaikieHaakie is één van de bekendste mama-Instagrammers in Vlaanderen. Haar kroost bestaat uit drie schattige jongetjes die ze steeds weer op de perfecte manier in beeld weet te brengen. Ben je trouwens op zoek naar outfit-inspratie? Dan ben je hier aan het juiste adres.

instagram vaderklap De naam Vaderklap verklapt al wie dit account runt. ’t Is te zeggen: twee vaders staan achter de schermen van Vaderklap. Het is niet het meest grote account maar zowel als moeder en als vader kan je er eindeloos veel inspiratie vinden voor uitstapjes en hoe het leven gewoon zijn gangetje gaat. Aanrader!

 

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*