4 manieren om een betrouwbare babysit te vinden

Welke mama en papa met kleine kinderen in huis kent dan niet het probleem: “Help, babysitter gezocht!” Wij zochten en vonden 4 leuke manieren om een betrouwbare babysitter te vinden:

1. airBsit-app

Deze app is goud waard, want een betrouwbare babysitter op airBsit zoeken in je buurt is eenvoudig. De applicatie werd een tijdje geleden gelanceerd en er zijn nu al duizenden babysitters beschikbaar in Brussel en Wallonië.

2. Gezinsbond

Ook de Gezinsbond heeft een kinderoppasdienst. Een groot voordeel is dat je ook verzekerd bent. Aan de hand van een prestatieboekje vul je de babysituren in. En er is vast en zeker een babysitcoördinator in jullie buurt. Wie lid is van de Gezinsbond kan via deze link op zoek gaan naar een babysit. Daar vind je ook de officiële tarieven voor een avondje oppassen.

Tips voor ouders om betrouwbare babysitter te vinden

3. Sloebersit

Wie geen lid is van de Gezinsbond, vind zeker en vast een betrouwbare babysit via Sloebersit, een online babysitdienst. Ze screenen er elke babysitter aan de hand van een test. Babysitters krijgen ook opleidingen aangeboden bv. omgaan met kleine kinderen. Erg leuk en nieuw is The Artistic Babysitter. De babysitters kunnen voortaan hun artistieke talenten op hun profiel afficheren. Je herkent ze aan het logo van The Artistic Babysitter naast hun naam.

4. Mond-aan mond reclame

Nog een gemakkelijke manier om aan een babysitter te geraken is via mond-aan mondreclame via bevriende koppels, mama’s en papa’s aan de schoolpoort of bij de kinderopvang! Een groot voordeel? Van aangeraden babysitters ga je al wat geruster zijn, je krijgt referenties van mensen die je kent en dan is dat altijd fijn om te weten.

Algemene tips voor je babysitter

Laat de babysitter een beetje sneller komen, zo kan je kennismaken en een rondje van het huis doen. Vraag achteraf aan de kinderen hoe het is geweest, zij zijn de beste referentie. Als zij het leuk vonden, dan kan je er meestal op vertrouwen dat het een goede babysitter was.

Handige tips? Leuk als je ze een like geeft of deelt!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*